PLAY! ; PLAY! Zine

Kreatori Burnouta najavili Danger Zone

Svi oni koji imaju malo duži igrački staž, dobro su upoznati sa Burnout serijalom. Three Fields Entertainment, kompanija koja nam je donela Dangerous Golf , sada se upustila u novi projekat koji bi trebalo da predstavlja spin off na dobro poznati Crash Mode iz Burnout franšize.

Ova igra će nositi naziv Danger Zone, i predstavljaće žanr dobro poznat još iz vremena Destruction Derby-a. U pitanju su sudari i destrukcija automobila, a koncept je jednostavan i nazvan je “crash for cash”. Što veći sudar, to je veća i zarada. Naravno, pošto čak i u igri ovo zvuči kao grozan način za zarađivanje para, developeri su postavili igru u virtualni Crash Testing Facility.

Igra je razvijana u Unreal Engine-u, te nas očekuje prilično dobro urađena fizika sudara i efekata koji nastaju nakon toga, a tokom same vožnje ćete sakupljati powerup-ove koji će vam davati neke dodatne mogućnosti za vaše vozilo. U Danger Zone-u će postojati single player mod, kao i leaderboards mod na kome ćete moći porediti svoj učinak sa svim igračima na svetu.

Danger Zone izlazi u maju za PC i Playstation 4, a vi u međuvremenu možete pogledati kako izgleda igra na nekoliko screenshotova sa Three Fields Entertainment zvaničnog sajta.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!