PC

Prey pređen za 10 minuta

Iako se igra tek pojavila, i mnogi veliki sajtovi još nisu izbacili svoje zvanične recenzije za nju, Prey je postao prava poslastica za ljude koje vole da protrčavaju kroz igre. Poslednji u nizu takozvanih speedrun prelaska, granicu je pomerio na tek iznad deset minuta.

Naravno, to je neizvodljivo ako se igra po pravilima koja je igra postavila, međutim, ljudi vole da krše ta ista pravila i nalaze nove puteve i nove načine za prelazak. Ako se odlučite da pogledate video ispod, što vam svakako ne preporučujemo ako još niste odigrali Prey, videćete kako se preskaču ogromni delovi igre i kako se veoma brzo stiže do odjavne špice. Nemojte da se začudite ako ne budete shvatili šta se dešava na ekranu, jer vas u 10 minuta očekuje ogroman broj iskorišćavanja bagova u teksturama i preskakanja svih mogućih misija.

Za „normalan“ prelazak Preya biće vam potrebno nekih dvadesetak sati igranja, a možda i jače, pogotovo ako ste tip igrača koji voli da čuje sve i sazna o svetu što je više moguće. Mi vam svakako preporučujemo takav način igranja, bar za prvi put. Detaljnije o našim utiscima o igri možete pročitati u našoj Prey recenziji, a video ispod pogledajte na sopstvenu odgovornost.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top