Mobile

Originalni Crazy Taxi besplatan za Android i iOS

Ako ste ikada želeli da vidite u čemu je fora sa hitom kakav je Crazy Taxi, a niste želeli da trošite novac na nešto što je deo gejming istorije, sada imate šansu. Ovaj naslov SEGA kompanije koji je originalno izašao 2000. godine sada možete preuzeti besplatno za Android i iOSšto predstavlja sasvim solidan izgovor da isprobate igru, koja predstavlja savršenu mešavinu slobodne vožnje i retro stila. Tu naravno spada i originalna pank rok muzika.

Ono što prati skoro svaki besplatni naslov jesu reklame, pa ni ova igra nije ostala imuna na to. Tako da ako želite da igrate bez ulaganja novca moraćete da gledate promo materijal. Dobra stvar je da vam se reklame neće prikazivati u toku same igre. Naravno, ako želite da igrate bez reklama, potrebno je da uložite 2$, i uživaćete bez ometanja.

Sve se ostalo i isto i prosto. Tu su strelice za skretanje levo i desno, i dva tastera sa ubrzavanje i kočenje/vožnju unazad. Svaki aspekat ovog naslova je prisutan u igri, što je meni kao nostalgičaru veoma drago.

Ako je sve što želite da par minuta letite ulicama, dok vas u pozadini prati muzika devedesetih godina, kao što je Offsprings sa hitom All I Want, onda vam par reklama definitivno neće škoditi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top