Vesti

Platinum Games želi treći nastavak Bayonette

Studio Platinum Games, koji stoji iza naslova Bayonetta, Nier Automata i Vanqiush, je nedavno izjavio kako radi na potpuno novom naslovu. Izgleda da se u ovom japanskom studiju odvija mnogo više, od rada na eksperimentalnim projektima. U intervjuu na BitSummitu u Japanu, producent Atasuši Inaba je sa zadovoljstvom odgovarao na pitanja vezana za naslov Bayonetta 3.

“Voleo bih da Bayonetta doživi treći nastavak. Trenutno smo u pregovorima sa kompanijom o tome šta da radimo.” rekao je Inaba.

On je takođe ukazao kako se diskutuje od mnogim stvarima u pregovorima sa kompanijom, tako da je mnogo toga u igri. Kroz šalu je dodao da možda dobijemo i muškog protagonistu.

Kada se uzme u obzir da je kompanija Nintendo zaslužna za kreiranje Bayonetta 2, teško je zaključiti koji deo serijala pripada Nintendu, a koji kompaniji SEGA. To bi moglo da znači da sledeći naslov bude Nintendo ekskluziva, ali isto tako bi mogao biti i multiplatformski, ako SEGA dobije priliku.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top