PLAY! ; PLAY! Zine

Patch 1.1.0 za NBA Playgrounds

Očekivano je izbačen prvi veći patch za NBA Playgrounds, mada samo za korisnike PC platformi. Što se konzola tiče patch bi trebao da se pojavi za par dana. Ljubiteljima ove relativno nove video igre uslišen je zahtev bar što se tiče online verzije.

Kreatori su kroz ovaj patch omogućili povezivanje sa prijateljima tj. od sad je dostupan “matchmaking” mod, što znači da možete na terenu direktno da odmerite snage sa svojim prijateljima. Promene što se gejmpleja tiče nisu velike, odnosno ubačen je šut metar kojim igrači mogu pratiti da li su na vreme izbacili loptu i da li će dobiti bonus poen za perfektan izbačaj.

Ono što je možda i najinteresantnije za igrače je to da patch donosi neke nove NBA legenede kao što su Denis Rodman, Leri Bird, Trejsi MekGrejdi i još mnoge druge. Nažalost kreatori nisu još dobili licence za neke igrače koji su najviše zahtevani kao što su Majkl Džordan i Kobi Brajant, ali nadamo se da će ova želja igrača ispuniti kroz neki sledeći patch. Još jedna stvar koju je ovaj patch promenio jesti lakše rešavanje zadataka tokom turnira tj. smanjen je broj ukradenih lopti, blokada i broj trojki po utakmici kako bi se jednostavnije osvojio pehar.

Sve u svemu razvojni studio se potrudio da posluša kritike svojih igrača i da na osnovu njih napravi odgovarajući patch.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!