PLAY! ; PLAY! Zine

Spremni ili ne, stiže nam Ready or Not

Tamo negde u leto 2005. godine, jedan taktički šuter je ostavio veliki trag među poklonicima ovog žanra. Naravno, reč je o SWAT 4, jednoj od onih igara, koja je u mislima mnogih ostala nenadmašena do sada (ako izuzmemo MP orijentisani i veoma popularni Rainbow Six: Siege). Sada je možda vreme da se opet vratimo tom stilu, a za sve je zaslužan novi IP jedne mladog i malog nezavisnog izdavača, Void Interactive.

Ready or Not je prvenac tročlane ekipe koja čini Void. Kao što ste već zaključili u pitanju je taktički FPS koji će vas staviti u odelo i čizme članova SWAT tima. Bićete u prilici da oslobađate taoce, defjuzujute bombe i sprečavate ostale varijante terorističkih napada. U pitanju je veoma ambiciozan projekat koji je u razvoju još od juna prošle godine.

Igra će imati mod za jednog igrača, ali isto tako, biće je moguće igrati u onlajn multiplejer varijnti za osam igrača. Void je mnogo toga obećao u kompletnom izdanju igre, a detaljno možete proučiti kako igra bi igra trebalo da funkcioniše na njihovom zvaničnom sajtu, koji će koristiti da nas obeštavaju dokle su stigli sa razvojem Ready or Not igre.

Spremni ili ne (prosto je nemoguće neiskoristiti ovakav naslov), spremite se za Ready or Not. Pogledajte trejler ispod.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!