Nintendo Switch

Za Nintendo Switch Online servis potrebno vam je 20$ godišnje

Nintendo je objavio detalje za Switch onlajn servis, koji će vas koštati 20$ godišnje. To je znatno jeftinije od 60$, koliko koštaju Xbox Live i Playstation Plus.

Ako želite da se pretplatite na ovaj servis na period kraći od jedne godine, možete plaćati meseno po 4$, ili 8$ za tri meseca. Sve cene su u dolarima i za sada nema informacija o cenama u drugim regionima.

Pored eShop popusta i glasovne komunikacije, Switch onlajn servis pruža korisnicima i pristup kolekciji klasičnih igara, kao što su Super Mario Bros. 3, Balloon Fight i Dr. Mario.

Šteta je što će ovaj servis postati dostupan tek 2018.godine, uključujući i glasovnu komunikaciju. Pristup onlajn multiplejeru će ostati besplatan sve dok usluga ne počne sa radom.

Ispod možete pogledati koje pogodnosti pruža Switch Online, u odnosu a one koji nisu pretplatnici.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top