PC

Dawn of War 3 dobija “klasični” multiplejer

U poslednjem apdejtu koji se pojavio na Dawn od War sajtu, saznajemo da već 20. juna stiže veliki apdejt za multiplejer, koji se ne tiče balansa, već nam pre svega donosi novi mod i gomilu drugih besplatnih stvari.

U poprilično iskrenom obraćanju fanovimadeveloperi iz Relica kažu da su ponosni na inovacije koje su uneli u žanr i priznaju ono što smo manje-više već svi znali od ranije, a to je da su sa Dawn of War III želeli da ujedine fanove keca i dvojke, ali i da shvataju da fanovi nisu baš zadovoljni svim stvarima.

Zato igra sada dobija nov mod multiplejera, pod imenom “Annihilation Mode”, koji jednostavno uklanja sve moderne “MOBA” elemente iz partije, i prosto svodi na dobru staru “uništi i pobedi”  filozofiju RTS igara. Takođe, sada sve rase dobijaju i Turret doktrine, kako bi dobili bolje defanzive opcije i te doktrine nećete morati da otključavate sa Skulls, jer će biti dostupne odmah po pojavljivanju.

Ukoliko vam je pak klasični mod previše agresivan i želite nešto opušteniju varijantu, možete igrati “Annihilation with Defenses” koji predstavljla isto to, samo što svaka strana startuje sa početnim odbrambenim mehanizmima, koji će igračima dati prostora da se malo razviju pre nego što počne borba. Oba nova moda će biti dostupna za 1v1, 2v2 i 3v3 partije.

Sve stare multiplejer mape su prilagođene i za igranje u novim modovima, a pored toga, stiže nam i nova mapa – Mortis Vale, takođe prilagođena za sve modove.

Na kraju, stiže i besplatni set skinova (slika na vrhu vesti) pod imenom “Engines of Annihilation” i to House Raven skin za Imperial Knight Paladin, the Exalted skin za Wraithknight i the Deathskulls skin za Gorkanaut.

Ukoliko vas zanima da pročitate ceo ovaj apdejt, možete ga pronaći na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top