PLAY! ; PLAY! Zine

Nova Spider-Man igra će biti prikazana na E3 sajmu

Prošle godine na Sony konferenciji, Insomniac Games su najavili novu Spajdermen igru, ekskluzivno za PS4. Nije veliko iznenađenje, ali lepo je imati i zvaničnu potvrdu da ćemo vrlo brzo moći da vidimo kako napreduje rad na ovom naslovu.

Zašto bi trebalo da budete uzbuđeni zbog nove igre posvećene ovom superheroju?

Pa zato što je pravi Insomniac Games. Ljudi iza prošlogodišnjeg Ratchet & Clank, koji je izgledao neverovatno, i Sunset Overdrive, koji sa svojim kretanjem i osećajem slobode sigurno ima gejmplej sličnosti sa Spajdermenom, pravi su izbor za pravljenje ove igre.

Iako film izlazi krajem meseca, Insomniac Games su dobili slobodu da na igri rade dokle god ne bude spremna, a ne uz obavezu da na silu bude gotova kada i film. Na osnovu potpuno novog odela sa belim znakom pauka, možemo spekulisati da će ovo biti neka skroz nova priča, a ne prepričavanje već poznate avanture.

Rocksteady Studios su nam pružili vrhunske Betmen igre sa Arkham serijalom i vreme je da Spajdermen dobije svoj naslov sličnog kvaliteta. Jedno je sigurno, ne može biti gori od Supermen igre za Nintendo 64!

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!