PC

Total War Warhammer 2 krekovan samo 10 sati od puštanja u prodaju!

Da hakeri nikada ne spavaju najbolje govori podatak da je Denuvo zaštita za Total War Warhammer 2 razbijena već prvog dana, odnosno za samo 10 sati od izlaska igre.

Za ovo brzinsko krekovanje je odgovorna grupa Steampunks, koja nije dala nikakve informacije o težini poduhvata, već je samo napomenula da Warhammer 2 poseduje 4.6 verziju softvera, odnosno kako su je oni “krstili” 4.666, što verovatno govori o težini njenog probijanja.

Već duži period se grupe hakera nadmeći ko će brže izbaciti krek za određenu igru, a prethodni rekord je držao Tekken 7 koji je krekovan samo 4 dana nakon izlaska.

Ovo je jako teška godina za Denuvo, pošto je ova DRM zaštita na većini novih igara probijena u veoma kratkom roku, a mnogi veći izdavači su već uklonili ovu zaštitu nakon nekog vremena. Nedavno su kreatori Project Cars 2 odbili implementiranje Denuva, zato što smeta korisnicima. Takođe, ovog leta je otkriveno da je kompanija iza Denuva i sama koristiila pirate u svom softveru.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top