Vesti

Novi RPG studija Obsidian neće imati mikrotransakcije

Nakon što su majstori RPG žanra objavili da će u radu na svojoj novoj igri sarađivati sa kompanijom Take-Two, mnoge fanove je zabrinulo ovaj podatak zato što je reč o kompaniji koja prvenstveno želi da radi na igrama koje će igrače podsticati na dodatno trošenje novca putem mikrotransakcija.

Na svu sreću, odgovor koji je stigao iz Obsidiana povodom zabrinutosti glasi: “Neće biti mikrotransakcija, bilo kakve vrste u našoj igri.”

Obsidian sa kompanijom Take-Two sarađuje putem Private Division programa, koji za cilj ima da na tržište donese naslove najpopularnijih nezavisnih developera tako što će ih podržati u radu i kreiranju igara koje će steći uspeh i slavu na globalnom nivou.

Novi RPG za sada nije otkriven i nema nikakvih detalja, ali sigurno znamo da nas očekuje nešto dobro.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top