Gadgets

Kompanija Mad Catz ponovo posluje

Kompanija koja nekada bila veoma prepoznatljiva u izradi gejming periferija se, nakon objave bankrota i gašenja, polako vraća u život i na konkurentno tržište donosi sasvim novu liniju proizvoda.

Sa nazivom Mad Catz Global Limited i sedištem u Hong Kongu, kompanija nam donosi hardver namenjen računarima, kao što su RAT miševi, FREQ slušalice, GLIDE podloge i STRIKE tastature, ali za sada nema novih arkadnih kontrolera.

Selena Čeng, direktor prodaje, je u objavi na zvaničnom sajtu izjavila kako su veoma uzbuđeni što novu godinu započinju povratkom na veliko tržište, kao i da su najbolji dani tek pred njima za šta će biti zaslužan novi menadžment i novi stav.

Novoosnovana kompanija je sačinjena od bivših zaposlenih koji veruju da Mad Catz kao brand i dalje može da bude konkurent na tržištu. Jedan od najvećih neuspeha u kompaniji, koji je i doveo do bankrota, je definitivno veliko ulaganje u Rock Band 4, koja nije postigla očekivani uspeh.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top