Vesti

Ne, Soulja Boy nije postao vlasnik Atarija

Američki reper Soulja Boy nedavno se pohvalio svojim fanovima kako je postao prvi reper u istoriji koji je kupio gejming kompaniju, i to ne bilo koju već čuveni Atari.

On je objavio kako je sa kompanijom Atari sklopio dva ugovora, jedan o kupovini i jedan o pripajanju svoje, Soulja Boy kompanije za konzole za 140 miliona dolara.

Svakako iznenađujuća vest za sve, ali ispostavlja se lažna. Ubrzo nakon što je reper objavio svoje dostignuće, Atari se na Twitteru oglasio sa objavom da je Wade Rosen i dalje direktor kompanije, kao i većinski vlasnik.

Istina je da je Atari nakon kraha koji je doživeo dobar deo svojih franšiza i digitalnih dobara prodao, ali kompanija ipak nije završila u rukama Soulja Boya.

To njega nije sprečilo da nastavi sa objavljivanjem kako je vlasnik Atarija, što je prilično začuđujuće, tako da ćemo morati da sačekamo neko vreme da se situacija malo razbistri.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top