PC

Apdejt v3.3 stigao u Fortnite, najavljen novi mod igranja

Ovonedeljni apdejt, poznat kao v3.3, je stigao u Fortnite i besplatni Fortnite: BR i kao što nam je početkom nedelje najavljeno, on je umesto slabo korišćenih dimnih granata doneo daljinske eksplozive Rare retkosti, koji pružaju drugačiji pristup u borbi do poslednjeg preživelog, što najbolje dočarava trejler iznad.

Naravno, to nije jedina novina ovog apdejta, pošto su sa njim došle i lame, koje imaju istu ulogu kao chestovi, a to je pružanje opreme i oružja. One se mogu naći na mestima na kojima ih nećemo očekivati, odnosno ne u kućama i na bitnijim lokacijama već više na otvorenim mestima.

U objavi o apdejtu Epic Games nas je obavestio o potpuno novom, vremenski ograničenom modu igranja, zvanom Blitz, koji će doneti znatno brže razvijanje oluje sa maksimalnim trajanjem meča od 15 minuta, što znači da nas očekuju izuzetno brzi i napeti okršaji. Zbog veće brzine odvijanja, povećane su šanse pojavljivanja oružja i chestova, a sakupljanje resursa je duplirano. Blitz mod nije dostupan od sada, već će stupiti na snagu od 19. marta, kada se završi Teams of 20.

Save the World nije zapostavljen, pošto je sa ovim apdejtom započet događaj Luck of the Storm sa novim misijama i herojima.

Podsećamo vas da je u toku prijava za Fortnite: Battle Royale na mobilnim uređajima, tako da ako posedujete neki od iPhone ili Apple uređaja to možete obaviti na ovom linku.

Više o svim novinama i izmenama u v3.3 možete pročitati na zvaničnom sajtu.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top