PC

Bethesda će prikazati dosta novih projekata na E3 2018

Bethesda je prošlog meseca već zakazala svoje predstavljanje na ovogodišnjem E3 sajmu, gde je objavila da sprema specijalno veče u Los Anđelesu, a sada su nam još malo zagolicali maštu objavom da će prikazati “zdravi broj” novih projekata.

Objava dolazi od nikog drugog do Pita Hajnsa, Bethesdinog čoveka zaduženog za marketing. “Imamo nekoliko spremnih iznenađenja. Govorićemo o zdravom broju novih igara i novih projekata i… veoma sam uzbuđen. Spremamo E3 od septembra prošle godine. Ja već 7,8 meseci radim na E3 prezentaciji i veoma sam zadovoljan kako sve izgleda. Biće tu za svakoga po nešto bezobzira na to na čemu igraju ili koju vrstu igara vole.” rekao je Hajns.

On je ove dobre vesti dao portalu GameReactor, koji je nedavno još otkrio da će nova Forza Horizon biti prikazana na E3 sajmu.

Od Bethesde možemo očekivati stvarno veliki broj stvari, a uzbuđenje je svakako usmereno ka Starfield projektu, o kojem se govori od prošle godine, i novoj Elder Scrolls igri, a nadamo se da to neće biti još neki port ili Super Ultra edicija Skyrima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top