PC

Igra Sea of Solitude govori o samoći i izgleda prelepo

Poslednjih godina je praksa na e3 konferenciji Electronic Artsa da se da prostora i malim studijima da prikažu svoje svoje naslove adekvatno i moramo reći da su to uglavnom bile igre koje su nas oduševile svojim konceptima, i tako je bilo i ovoga puta.

Osim što je najavljen nastavak sjajne avanture Unravel, dobili smo i prvi pogled na igru Sea of Solitude, berlinskog studija Jo-Mei Games. Igru nam je predstvila Kornelija Gepart, dizajnerka igre, koja je bila vidno uzbuđenja zbog toga što ima tu čast da svoje čedo predstavi na tako velikom i značajnom mestu kao što je pozornica E3 konferencije Electronic Artsa.

U veoma lepom govoru ona je pričala o usamljenosti i teškim trenucima kroz koje svi prolazimo, kao o nečemu što su glavni motivi i ove same igre, i rekla je da je najveću inpisraciju za pisanje ove igre imala kada je i sama prolazila kroz takve teške trenutke. U igri smo u ulozi devojke Kej, koja zbog teškog perioda usamljenosti bukvalno počinje da se pretvara u čudovište i senku onoga što je nekada bila, i najveći neprijatelj u igri će joj biti upravo ona sama.

Igra izgleda prelpo, a mračna tema igre nas je veoma zaintrigirala, tako da se nadamo da ćemo imati još jedan mali biser od avanture, jer što se toga tiče, EA poslednjih godina nikada nije pogrešio.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top