PC

Studio Madmind ponovo odustao od necenzurisane verzije Agonije

Studio Madmind je imao dobru želju i ambiciju da igračima donese Agony bez ikakve cenzure sa svim detaljno prikazanim scenama nasilja i seksa, ali to isprva nije bilo moguće zbog rejtinga da bi se igra pojavila za konzole.

Pošto taj prvi put nije bilo moguće i developeri nisu imali podršku od izdavača zbog mogućnosti pokretanja tužbe, developeri su necenzurisanu verziju ostavili po strani dok igra nije zvanično izašla.

Tako nam je oko 7. juna stigla objava da je pronađen način da se izda Agony bez cenzure, koji bi za kupce dolazio kao DLC i koštao bi svega 99% od ukupne cene igre. Nažalost, najnovija objava na Steam stranici igre obaveštava o tome da iz studija imaju finansijske probleme pa iz tog razloga(ali i legalnih i tehničkih) odustaju od razvoja Agony Unrated.

Razvojni tim će nastaviti da u narednim mesecima polako izdaje zakrpe koje će rešavati veće problema sa kojima su se igrači susretali na konzolama i PC-u.

Fanovi baš i nisu oduševeljeni otkazivanjem necenzurisane verzije igra, pošto se smatra da to umanjuje efekat koji igra ima i sa čime se zapravo reklamirala tokom crowdfunding kampanje i da prikazivanje tih scena u videu jednostavno nije dovoljno.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top