PC

Sve prethodne WoW ekspanzije su od danas potpuno besplatne!

Ukoliko ste svih ovih godina razmišljali da krenete da igrate World of WarCraft, ali sve vam se nešto nije dalo da date pare za stariji sadržaj, od danas mislimo da je najbolji trenutak da zapravo krenete da igrate i iskusite WoW.

Zašto? Zato što je Blizzard od danas promenio strukturu naplaćivanja WoW-a, odnosno više nije potrebno da date ni dinar za bilo koji stariji WoW sadržaj, originalni WoW i svih njegovih šest ekspanzija, računajući i Legion, su sada potpuno besplatne i možemo da iskusimo čitavu istoriju WoW-a bez da platimo sve te silne ekspanzije! Ranije je za ovo bilo potrebno da se kupi Battle Chest, koji je neka vrsta WoW starter paketa koji daje pristup starijim sadržajima.

Naravno, jedino što ostaje jeste mesečna pretplata, koju svakako morate plaćati da biste igrali WoW, ali to je svakako bolje nego da i pored toga moramo da plaćamo ekspanzije da bi iskusili njihov sadržaj. Možete napravite karaktera i levelovati ga do 110. nivoa, usput istražujući i doživljavajući sav stari sadržaj u prethodnim ekspanzijama koji je i dalje dostupan.

Danas je ujedno izašao i pre-patch za Battle for Azeroth, koji priprema teren za novi ekspanziju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top