PC

This Is the Police 2 “namerno” izašao 3 dana ranije

Nastavak veoma zanimljive avanture i simulacije “reda i zakona”, This Is the Police, pojavio se juče na Steamu ranije nego što je bio zvanični datum izlaska.

Razlog za to nije greška, slučajnost ili bilo šta tog tipa, već jedan vrlo zanimljiv “marketing stunt”, koji iza sebe ima simpatičnu priču.

Naime, kada se prvi deo pojavio pre dve godine, tačno 2. avgusta 2016. godine, zapravo je trebalo da izađe 31. jula, za kada je najavljen. Međutim, iz prostog razloga što je neko “zaboravio da pristitne dugme”, kako kažu iz THQ Nordic, igra se pojavila tek tri dana kasnije od najavljenog datuma izlaska, pa se tako za datum izlaska vodi pomenuti 2. avgust.

Sada, dve godine kasnije, nastavak je namerno najavljen za 2. agvust, a onda isto tako namerno pušten upravo 3 dana ranije, odnosno 31. jula, da bi se postigao “komsički balans”, kako kažu developeri.

Pa eto tako i svi fanovi imaju tu lepu sreću da igru zaigraju čak 72 sata ranij nego što su se nadali, a i mi imamo prilike

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top