PC

Yakuza 6 možda dolazi i na PC

Nedavno se na računarima po prvi put pojavila igra iz čuvenog serijala o jakuzama, Yakuza 0, a izgleda da će i više igara svoje mesto pronaći na ovoj platformi.

Već je potvrđeno da će i Yakuza Kiwami izaći na PC, a najnoviji fiskalni izveštaj kompanije SEGA upućuje na to da će se Yakuza 6: The Song of Life pojaviti na ovoj platformi. U izveštaju vezanom za velike igre koje dolaze tokom ove fiskalne godine stoji da se Yakuza 6, koja se pojavila u aprilu za Playstation 4, pojavljuje i na računarima.

Datum izlaska vezan za drugu platformu ne postoji, te zbog toga postoji tračak sumnje da se radi o grešci, ali pošto već viđamo dolazak drugih igara iz serijala onda lako možemo očekivati i Yakuza 6, samo je pitanje kada.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top