PC

Surviving Mars dobija “lagani”, ali i hardkor mod

Surviving Mars je jedna od retkih igara koja je uspela da uvhati tu nit odlične zabave sa tematikom kolonizacije i menadžerisanja nastanjivanja tuđinske planete.

U suštini, igramo klasičnu “city manager” igru, ali sa osvrtom na razvoj potpunog novog naselja u tuđinskom svetu, i mislimo da je to urađeno na poprilično kvalitetan način.

Svega par meseci od izlaska igre, i već nam se najavljuju prvi potpuno besplatni dodaci za igru, koji ciljno gađaju dve poptuno drugačije publike. To su dva moda koja se zovu Da Vinci i Sagan.

Da Vinci izlazi danas i donosi takozvani “kreativni” mod, koji ima za cilj da igračima donese opušteno okruženje igranja, bez previše stresa i mukotrpnog mikromenadžmenta, koje ima za cilj da pre svega dozvoli igračima da uživaju u izgradnji svoje kolonije na jedan laganiji način i bez puno brige. U suštini, ovo je dakle “easy” mod igranja.

Sa druge strane, ni oni kojima je igra previše lagana nisu zaboravljeni, jer za njih u septembru stiže drugi pomenuti apdejt, Sagan, koji donosi hardcore mod igranja i preko 30 novih ekstra teških izazova i situacija za savladavanje, koje će preživljavanje u pustoši Marsa učiniti noćnom morom i najboljim menadžerima marsovskih kolonija.

Najbolje od svega? Oba ova apdejta su potpuno besplatan, Paradox i Haemimont Games časte.

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top