PC

Battle for Azeroth novele iz kolekcionarskog izdanja dostupne za čitanje onlajn!

Blizzard je danas prijatno iznenadio sve svoje fanove koji ne mogu sebi da priušte fizičku kopiju kolekcionarskog izdanja najnovije WoW ekspanzije Battle for Azeroth.

Zajedno sa tim kolekcionarskim izdanjem stiže i novela koja donosi dve zanimljive priče iz ugla Alijanse i Horde, kako podlogu za početak nove ekspanzije. To novele su od danas dostupne za preuzimanje i čitanje u PDF formatu na zvaničnom Blizzardovom WoW sajtu.

Priča alijanse se zove Elegy, dok je ugao Horde prikazan kroz A Good War. Ukoliko želite da ih pročitate dovoljno je da posetite sajt WoW-a, odnoso ovu stranicu, i tu preuzmete obe priče.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top