PC

Šta sve (ne) mogu zombiji u Resident Evil 2 demou?

U vikendu za nama izašao je tridesetomenitni demo rimejka Resident Evil 2, koji će izaći kasnije ovog meseca.

Imamo velika očekivanja od igre i generalno smo veoma zadovoljni onime što smo videli u demo verziji igre, svaki aspekat izgleda kako valja, i naše utiske možete pročitati u ovom tekstu.

Izvesni jutjuber pod imenom Crowbcat je svoje igranje demao iskoristio i da testira raznorazne stvari, i sve to sroči u jedan veoma zanimljiv video, gde u nešto manje od deset minuta pokazuje raznorazne interakcije zombija i glavnog karaktera, odnosno da li su neke stvari moguće ili nisu.

Tako recimo vidimo da li zombiju mogu da se kreću bez ruku i nogu, da li će vas napadati ako ste na merdevinama, da li će reagovati na pucnje ako su zauzeti nečim drugim, šta se dešava kada im stojite na leđima, i još dosta raznoraznih drugih scenarija i situacija.

Na ove i druge stvari, daje vam odgovor klip ispod, u kome smo mi veoma uživali i deset minuta nam je prošlo kao dva.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top