PC

THQ Nordic prisvojio prava i na Outcast

Kompanija THQ Nordic i na samom početku nove godine nastavlja sa praksom koja je oduševila mnoge fanove starih i zaboravljenih franšiza.

Nakon kupovine licenci za Carmagedon, Expedition i prisvajanja dva studija, THQ Nordic je sada pod svoj krov doveo i Outcast.

Ova igra sa kraja prošlog milenijuma nije imala veliku prodaju pa tako i nije nešto preterano poznata, ali je svakog ko je imao prilike da je tada zaigra ostavila bez daha. U skorije vreme smo o Outcastu čuli kroz rimejk – Outcast: Second Contact.

Sada možemo očekivati još igara iz ovog serijala, ali je pitanje kojoj će se franšizi ova kompanija više posvetiti, a ne sumnjamo i da će nastaviti sa kupovinom još licenci.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top