Filmovi-Serije

Steam gasi sekciju za filmove, vraća fokus na igre

Valve je u želji da proširi poslovanje i doseg Steam platforme u proteklim godinama radio i na razvoju sekcije za distribuciju filmova i videa, ali ona i pored tih napora nije urodila plodom, te je sada ugašena.

Kompanija je u kratkoj izjavi objavila da su do ove odluke došli na osnovu toga šta korisnici Steam platforme zapravo gledaju i da filmovi ne dobijaju mnogo pažnje, te da će se fokusirati na igre i na video sadržaj koji je u uskoj vezi sa video igrama.

Ovo znači da ćemo umesto raznih filmova na Steamu pronalaziti video sadržaj poput dokumentaraca o razvoju nekih igara i sličnog.

Sav sadržaj je trenutno još uvek moguće pronaći, ali očekujte da on bude uklonjen u narednom periodu, mada će to malo ko i primetiti, jer filmovi nikad i nisu bili nešto čemu je mesto na Steamu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top