Mobile

Zahvaljujuću uspešnoj peticiji protivnici vakcinacije stižu u Plague Inc.

Trend nevakcinisanja dece je u proteklih nekoliko godina postao izuzetno popularan, zbog čega se vratio veliki broj bolesti je su sa vakcinacijom postale jako retke u modernom dobu.

Međutim, mi nismo tu da bismo razmatrali samu temu vakcinacije, već da vas obavestimo o tome da će upravo protivnici vakcijacija biti dodati kao jedan od faktora u izuzetno popularnom simulatoru Plague Inc.

Zahvaljujući meme kulturi na sajtu change.org pokrenuta je kampanja sakupljanja virtuelnih potpisa da protivnici vakcinacija budu dodati kao jedan od faktora koji će uticati na lakše širenje bolesti u igri, jer se pored toga što ne peru ruke ljudi i neće vakcinisati. Pa će time olakšati igračima da svojom bolešću pokore čitav svet.

Developeri igre su primetili ovu peticiju na njenom samom početku, i naglasili su da će ispuniti želju igračima ako ona ikada dostigne barem 10,000 potpisa.

Ova peticija je za jako kratko vreme premašila tu cifru i u trenutku pisanja ovog članka laži na preko 20,000 potpisa. Developeri su naravno u novom tvitu potvrdili da će protivnici vakcinacija biti dodati uskoro u Plague Inc.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top