PC

WoW Classic će umesto kroz 4 novi sadržaj dobijati kroz 6 faza

Na oduševljenje mnogih fanova World of Warcraft univerzuma, pogotovu koji su tu od samog početka, Blizzard je pretprošle godine najavio WoW Classic. Nešto kasnije nakon inicijalne objave je objavljen plan u kojem će ovo iskustvo koje nas vodi u događaje pre Burning Crusade dobijati sadržaj kroz 4 faze.

Sada Blizzard objavljuje da će umesto 4, postojati ukupno 6 faza tokom kojih će se isporučivati novi sadržaj. Taj sadržaj u suštini novi i nije nešto što igrači nisu dosada videli u ovoj igri, već je to sve ono što je original dobijao kroz brojne apdejtove.

Blizzard je na ovakvu odluku došao zato što ne želi da obasipa igrače sadržajem od samog početka, već želi da im da dovoljno prostora i vremena za sve, pa će tako i dolazak novina kroz ovih 6 faza otprilike pratiti vremenski razmak po kojem su stizali originalni apdejtovi.

Svaka od ovih faza će doneti sadržaj iz određenoj apdejta, pa tako prva faza donosi sve ono što je postojalo od samog lansiranja pa sve do 1.2 apdejta i tako dalje.

Promene postoje u vidu toga da će se Dire Maul pojaviti kasnije kako bi se izbegla konfuzija sa lootoma, a takođe su promenjeni i redosledi dolaska nekih ostalih novina, o čemu možete više pročitati u zvaničnoj objavi.

Blizzard nažalost nije pružio tačne datume kada možemo očekivati ovaj sadržaj, ali pozdravljamo to što je dodao još dve dodatne faze.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top