PC

Developer otkriva da Cyberpunk 2077 izgleda znatno drugačije od onog što je prikazano na E3 2018

Nakon nekoliko godina čekanja, na prošlogodišnjem E3 sajmu je konačno bio prikazan i prvi konkretni trejler za Cyberpunk 2077, a kasnije i gejmplej koji je izazvao lavinu pozitivnih reakcija kod igrača.

Međutim, postoji velika šansa da ćemo u nekim od narednih videa za ovu igru videti nešto dosta drugačije u odnosu na ono prikazano prošle godine.

Ovo dolazi od samog developera u kompaniji CD Projekt Red, koji govori da su u međuvremenu izmenili dobar deo elemenata u igri, ali i da tada nije pokazano šta sve očekuje igrače.

Srž igre je i dalje ostala, Cyberpunk 2077 je open-world RPG igra, i tako će ostati, a mi jedva čekamo da vidimo kako će izgledati svet u igri u nekom od novih trejlera koji se očekuju na E3 sajmu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top