Vesti

Procureli rejting za Gears 5 otkriva da igra stiže u septembru

Dobro je poznato da listing za igre ume da otkrije postojanje nekih igara i datume izlaska dosta ranije pre nego što to učine sami developeri, što se sada desilo i sa Gears 5.

Na tajvanskom sajtu za rejting sadržaja je procureo box art zajedno sa datumom izlaska. Na ovaj način je otkriveno da ova Majkrosoftova igra izlazi 10. septembra za Xbox One, ali nije navedeno da li isto važi i za PC verziju, koja je takođe najavljena prošle godine.

Ovo je još uvek nepotvrđeno, tako da moramo uzeti sa rezervom, a zvanične detalja ćemo najverovatnije saznati na E3 sajmu, na kojem će Majkrosoft održati spektakl, a Gears 5 će svakako biti u centru pažnje.

Gears 5 će nas staviti u ulogu Kejt, ženskog vojnika koji traži odgovore na košmare koji je proganjaju. Poznato je da je moguće igranje i u co-opu, i to split-screen i onlajn.

Bacite pogled na box art.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top