PC

Capcom ima više naslova u razvoju koji koriste RE endžin

Kompanija Capcom beleži fantastične rezultate u proteklih nekoliko meseci, gde je svaka igra koju su izdali ubrzo postala apsolutni hit kod igrača.

Tu spadaju Devil May Cry 5, Monster Hunter: World, ali i Resident Evil 2 Remake. Ono što je rimejk načinilo posebnim nije samo nostalgija fanova već i brojne inovacije načinjene pomoću RE endžina.

Ovaj endžin se odlično pokazao u dosadašnjim igrama po pitanju stabilsnosti i gejmpleja, pa je zato bilo lako pretpostaviti da će ga Capcom koristiti i u daljoj budućnosti.

Zaposleni u kompaniji su to nedavno potvrdili i naveli su da u razvoju imaju više naslova koje pokreće RE endžin. Zaposleni nisu mogli da govore o kojim je igrama reč, ali su otkrili da tu spadaju i naslovi za narednu generaciju konzola, pošto su od samog početka imali to u vidu.

Jedan od naslova koje će pokretati RE endžin je definitivno rimejk Resident Evil 3, za koji se zna da je u razvoju, a definitivno možemo očekivati i neke potpuno nove naslove sa etiketom “Pritajenog Zla”.

U našoj Resident Evil 2 recenziji možete pogledati šta sve RE endžin ima da ponudi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top