PC

Prošetajte postapokaliptičnom Floridom u Fallout Miami modu

Ukoliko nas redovno pratite, znate da ovo nije prvi put da pišemo o modu iz naslova.

Prošle jeseni smo detaljnije prošli kroz ovaj mod, a njegov razvoj pomno pratimo praktično od prvog dana kada je najavljen, jer izgleda veoma interesantno i donosi drugačiju atmosferu u svet Fallout igara, ali sa prepoznatljivim Fallout pečatom.

Na modu se i dalje uveliko i vredno radi, čitav jedan tim gradi svet igre, zajeno sa bogatom glavnom pričom, gomilom novih likova, lokacija, oružja, kvestova, frakcija i svime onime što čini praktično jednu novu igru.

Ipak, zahvaljujući moderu Mika999, od sinoć imamo prilike da makar malo zavirimo u svet post-apokalitičnog Majamija, jer je mod sada dostupan za preuzimanje na Nexus Modovima. Ipak, radi se o potpuno “ogoljenoj” verziji, koja ni u kom pogledu ne predstavlja konačnu viziju moda, i svrha ove verzije je čisto da zainteresovanim fanovimna pruži mogućnost da se prošetaju svetom moda i osete kako će to otprilike da izgleda kada se u potpunosti završi ceo mod.

Dakle ova verzija nema ništa osim praznih lokacija da se po njima šetate, ali svejedno moramo reći da izgleda kul i da jedva čekamo da autori završe mode u celosti.

Naravno, da biste instalirali mod, potrebno je da imate Fallout 4.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top