PC

Procureo gejmplej iz Marvel’s Avengers

U toku je San Diego Comic-Con , jedan od najvećih i najpoznatijih festivala popularne kulture, koji je počeo kao festival stripova, ali je sada praktično ogromni sajam “geek” kulture, sa velikim filmovima, serijama i naravno – video igrama.

I Square Enix je tamo, i iza zatvorenih vrata je držana gejmplej prezentacija njihove Marvel’s Avengers igre, čije smo prve (ne gejmplej) snimke imali prilike da vidimo prošlog meseca na E3.

Kako je i najavljeno pre par dana, gejmplej prezentacija na Comic Conu je i održana, ali ne znamo kada će taj snimak biti dostupan i široj javnosti.

No zahvaljujući posmatračima na licu mesta koji su krišom snimali svojim telefonima, imamo prlike da vidimo delić gejmpleja i pre nego što stigne na zvanične kanale.

Na snimku od oko 7 minuta vidimo Thora i ekipu u akciji.

Video možete i sami da pogledate ispod, a mi se nadamo da ćemo uskoro dobiti i neki zvanični snimak sa gejmplejom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top