PC

Predstavljen Horde mod za Gears 5

Još od same najave, za Gears 5 se govorilo da će sa sobom doneti gomilu modova igranja i odličnu priču.

Pre nekoliko nedelja je otkriven kreator nivoa, a sada je Majkrosoft na Gamescomu otkrio i Horde mod igranja, koji je već prisutan u ovom serijalu, a sada dolazi sa novinama.

Za one koji ne znaju, Horde mod funkcioniše tako što 5 igrača smešta  protiv neprijateljima koji dolaze u talasima, a cilj je sarađivati kako bi što duže opstali. Ono što je novo jesu Ultimate sposobnosti koje poseduje svaki karakter.

Ultimate omogućava svakom karakteru da upotrebi specijalnu moć, slično onom u hero pucačinama. U zavisnosti od heroja, moći vam omogućavaju da pozovete pojačanje, postanete nevidljivi, vidite kroz zidove i slično.

Uz sve ovo, tokom igranja Horde moda igrači imaju ostale sposobnosti koje mogu nadograđivati i te nadogradnje traju samo tokom trajanja jednog meča.

Izgleda da će Horde mod doneti odlično iskustvo za svakoga, a kako će se pokazati u praksi videćemo 10. septembra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top