PC

Hades početkom decembra stiže na Steam Early Access

Verovatno vam je već poznat naslov Hades, a verovatno vas i buni to što pišemo da dolazi na Steam Early Access kada se radi o igri koja je već izašla.

Hades je već odavno dostupan za igranje na PC-u, ali samo putem Epic Games platforme i ovo je zapravo jedna od prvih igara koje su došle sa komponentom ekskluzivnosti zbog koje nisu dostupne na drugim platformama.

Ova ekskluzivnost nije bila trajna, već ističe krajem ove godine, tako da će Hades biti ponuđen široj bazi igrača na Steamu.

Hades dolazi kao igra koja će se aktivno unapređivati kroz Steam Early Access a igrači će imati prilike da isprate svaku novinu. Otkriven je i tačan datum dolaska na Steam – 10. decembar.

Istek ekskluzivnosti će doneti i direktna proeđenja između interesovanja i prodaje igara na ove dve platforme.

Više o igri Hades možete pročitati u našem videu:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top