PC

Conan Chop Chop odložen za narednu godinu

Conan Chop Chop je igra koja je prvobitno postojala kao šala za 1. april, pa su onda iz studija Funcom rešili da je stvarno naprave, a sada je došlo i do odlaganja, i to svega nedelju dana pre izlaska.

Conan Chop Chop se trebao pojaviti 3. septembra i sa sobom bi doneo komično roguelike iskustvo sa Konanom i ostalim likovima.

Međutim, Funcom je u dogovoru sa Mighty Kingdom rešio da odloži izlazak ove igre za narednu godinu, kako bi razvojni tim imao više vremena za rad na igri i kako bi je znatno proširio u pogledu ponude sadržaja.

Conan Chop Chop će na taj način pružiti znatno više sadržaja igračima, a najavljeno je da će za dodatno vreme razvoja biti implementiran i onlajn multiplejer, koji ranije nije bio u planu.

Conan Chop Chop stiže naredne godine za PC, PS4 i Xbox One, ali tačan datum nije poznat. Možda to bude baš 1. aprila, ko zna.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top