PC

Novi trejler za The Surge 2 nas bolje upoznaje sa borbom

Originalni The Surge nas je odveo u napušteni industrijski kompleks gde smo se morali izboriti sa nizom čudovišnih robota, i to sa zadovoljavajućom borbenom mehanikom, u Soulslike maniru.

Studio Deck13 je rešio da sa The Surge 2 pređe na novi nivo, tako što nas vodi u otvorenija prostranstva, a donosi i osveženi način borbe.

The Surge 2 je nedavno dobio Combat Trailer koji prikazuje kako će borba izgledati i moramo priznati da smo oduševljeni.

Borbe su dobile na vertikalnost koju možete okrenuti u svoju korist, pa tako neprijatelje preciznim udarcem možete naterati na pad sa velike visine, mada je to teško odabrati pošto finišeri izgledaju prilično glatko i dobro izvedeno.

Borbe će biti na sve strane i sa gomilom raznovrsnih neprijatelja, a ono što se jasno može zaključiti iz trejlera je da sada igrači imaju još veću slobodu u odabiru pristupa borbi, bilo to skakanje sa visine, obaranje neprijatelja redom ili direktna borba sa više njih.

Da ne zaboravimo i ogromne boss okršaje koji nas očekuju 24. septembra kada The Surge 2 izlazi.

Uživajte:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top