Vesti

Soni veruje da igrači prevazilaze mučninu tokom igranja VR naslova

Sa pojavom prvih VR uređaja i igara za njih, određen deo igrača se susreo sa izuzetno mučnim problemom zbog kojeg nisu mogli da preterano dugo igraju VR naslove – mučnina i povraćanje.

To se javljalo kod igara koje zahtevaju kretanje od igrača, a mnogi su upravo mučninu okarakterisali kao najveći problem u proboju VR uređaja na veliko tržište.

Ipak, Sony veruje da sa vremenom mučnina predstavlja sve manji problem fanovima. Jedan o čelnika kompanije zadužen za VR odeljak je naveo kako sa vremenom sve manji broj igrača dobija mučninu tokom igranja, a ujedno je naveo i da nove tehnologije i novi modeli doprinose znatno boljem iskustvu.

Navedeno je kako novi VR naslovi zahtevaju još više kretanja igrača, ali da pojava mučnine nije toliko česta, što je pozitivan rezultat.

Mnogi igrači su povodom ove objave naveli da su se navikli na igranje u VR-u i da više nemaju mučninu.

Da li vi spadate u tu grupu igrača?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top