PC

Anthem će u narednom periodu dobijati više ispravki i manje novog sadržaja

Igra koja je najviše omanula ove godine je definitivno Anthem, koja ni nekoliko meseci od pojavljivanja nije dobila konkretne ispravke vezane za bagove i loot.

Studio Bioware se nakon perioda tišine oglasio sa objavom da ne dižu ruke od igre, kao i da će dati sve od sebe kako bi je ispravili u narednom periodu.

Sada je stigla i objava koja je vezana direktno za samu igru, i u kojoj je otkriveno šta očekuje igrače. Jedan od ljudi iz studija Bioware je najavio da će se ozbiljnije pozabaviti sistemima koji igračima zadaju najviše problema u igri i da će rešiti probleme koje oni stvaraju.

Tim već radi na tim ispravkama i prvi rezultati su već vidljivi, ali zbog fokusa na taj aspekat igre, dodatni sadržaj se više neće pojavljivati u act formi, već se više ide ka sezonskim apdejtovima, kao što to mnoge druge igre imaju.

Planovi za dalji period ne postoje, i to je ono što polako vodi Anthem do sigurne propasti (ako je onu inicijalnu uopšte preživeo, da se ne lažemo). Bioware se bavi ispravkama koje nisu ni trebale da postoje u završenom produktu, a od novog saržaja, koji treba da održava interesovanje igrača, ni traga ni glasa.

Anthem ima neke zanimljive elemente poput gejmplej mehanika, ali je sav taj potencijal upropašćen pohlepom.

Sve o Anthem i njegovim problemima možete pogledati u videu ispod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top