PC

Sledeća Total War Saga nas vodi u Troju!

Ukoliko ste fan Total War serijala, verovatno ste do sada već upoznati sa Sagama.

U pitannju su “mini” Total War igre, koje Creative Assembly koristi da bi se fokusirali na neke mikro momente istorije, kako u vremenskom, tako i u geografskom smislu. Takva prva Saga je bila Thrones of Britannia, a sada nam dolazi i legendarna Troja, kako je ekskluzivno otkriveno na novoj naslovnoj strani časopisa PC Gamer.

Ono što je zanimljivo, je što se Total War serijal ovde po drugi put vraća fantazijskoj postavci, nakon Total War: Warhammer, ali ovoga puta je u pitanju miks istorije i mitologije.

Kao što možete videti sa slike, podnaslov je “Epska bitka u svetu bogova i čudovišta”, što znači da će elementi mitologije Grka biti prisutni, i neće biti čista istorijska postavka, što je i razumljivo za Trojanski rat, čiji je čuveni sukob i sam po sebi obavijen legendama i misterijama. Što neko reče na Redditu, ovo je dakle praktično Total War: Age of Mythology.

Za sada nemamo drugih detalja, ali nam svakako deluje veoma uzbudljivo!

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top