PC

Najavljen Total War: Pharaoh

FOTO: Creative Assembly

Sega je objavila da će najnoviji naslov u dugotrajnom grand strategy serijalu studija Creative Assembly, Total War: Pharaoh, biti dostupan za digitalno preuzimanje na PC-u putem Steam i Epic Games Store u oktobru 2023. godine.

Igrači će imati priliku da odrede sudbinu tri kulture (egipatske, kanaanske i hetitske) koje se bore za opstanak tokom događaja egipatskog Novog kraljevstva. Sega je izjavila: “Doživite drevni Egipat tokom živopisnog i burnog doba kolapsa bronzanog doba i ovladajte dinamičnim bitkama u realnom vremenu i upravljanjem carstvom na bazi poteza kako biste se uzdigli iznad svojih protivnika i postali poslednji veliki faraon Egipta”.

Osnovna igra će sadržati osam igrivih frakcija i potpuno novu funkciju prilagođavanja kampanje koja omogućava igračima da prilagode svoje iskustvo sa različitim opcijama kao što su nasumične početne pozicije za sve frakcije, detaljna podešavanja resursa i mogućnost igranja sa prirodnim katastrofama.

Total War: Pharaoh će takođe podržavati kooperativni režim za dva igrača i head to head mod, sa omogućenim cross-play-om između Steam i Epic korisnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top