PC

Novi Microsoft Flight Simulator je inspirisan Star Wars franšizom

Već par puta smo pisali o najnovijem Microsoft Flight Simulatoru, koji izgleda neverovatno realistično i poseduje ambiciozne elemente.

Ovaj put se nećemo ponovo diviti lepoti digitalnog sveta, već govorimo o inspiraciji za nastanak ovog simulatora letenja.

Zanimljivo je da inspiracija za nastanak igre leži u čuvenoj Star Wars franšizi, odnosno njenim sistemom letenja i prikazom planeta.

Developeri su iskazali kako su tereni i letenje u filmovima prikazani izuzetno realistično i da je njima cilj da isto urade sa igrom, da igrači tokom letenja steknu pravi utisak da se nalaze među oblacima, koje će predstaviti kao važan deo sveta u pogledu fizike.

Sa radom na igri se već dosta uznapredovalo i ona ima šta da ponudi igračima, zahvaljujući kolekciji od preko 2 petabajta podataka, a sada ostaje da i fizika bude izvedena realistično kako bi igrači imali potpuno iskustvo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top