Meridian
Nintendo Switch

Otkriveno šta će zameniti loot kutije u Rocket League

Psyonix je već ranije najavio da će loot kutije napustiti Rocket League u cilju kreiranja što boljeg iskustva za sve igrače.

Ova ozloglašena mehanika će napustiti Rocket League u decembru, a sada je detaljnije otkriveno šta će se pojaviti na njenom mestu.

Igrači će nakon ostvarenih ciljeva i misija u igri umesto loot kutija dobijati, takozvane “blueprints”(planove), kroz koje će osvajati razne skinove i sličnu kozmetiku

Blueprint će biti moguće kupiti i kroz premijum valutu, ali velika razlika u odnosu na loot kutije je to da će igrači odmah znati šta kupuju, što znači da nema kupovine ključeva i otvaranje gomile kutija bez rezultata.

Sa odlaskom loot kutija, dolazi i poboljšana prodavnica, koja će imati u ponudi veliki broj automobila i dodataka za iste, ali se tu ujedno neće pojavljivati samo nova, već i neka koja smo propustili ranije. Predmete koje kupite ovde nećete moći da razmenjujete sa ostalima, a za sada nije poznato da li će isto biti i sa novom mehanikom ili ne.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

To Top