Nintendo Switch

Otkazana proslava u čast izlaska Pokemon Sword and Shield

Dolazak najnovijih igara u Pokemon univerzumu, zvanih Sword i Shield, je trebao proći uz veliku proslavu u tu čast u Tokiju, ali je to slavlje sada otkazano.

Tačni razlozi nisu otkriveni javnosti, već je Pokemon kompanija navela da je otkazivanje proslave došlo iz “operativnih razloga”, šta god to značilo.

Velika je verovatnoća da je proslava otkazana zbog nedavno objavljene vesti da dosta Pokemona neće biti prisutno u novim igrama, pogotovu onih na koje smo navikli u ranijim igrama.

Ova vest je izazvala lavinu kritika i jasnog razočarenja kod igrača, na šta je jedan od producenata izjavio da će ti pokemoni i dalje biti uključeni u daljim igrama.

Nije zvanično poznato da li je to glavni razlog, ali svakako tako nešto treba uzeti u obzir, pošto smo u prošlosti imali dosta pretnji pucnjavom i bombama na studije developera nakon nekih odluka koje nisu godile igračima.

Pokemon Sword and Shield izlaze 15. novembra za Nintendo Switch.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top