Vesti

N’lyeth, Sliver of N’Zoth – Ubijajte svoju frakciju u njegovo ime

Najsvežiji PTR build doneo nam je jedan jako zanimljiv item uz čiju pomoć možemo da nastavimo da služimo N’Zotha tako što ćemo da ubijamo sve igrače na koje naiđemo bez razlike da li su Horda ili Alijansa.

Da biste uopšte došli u priliku da budete hostile sa celim svetom morate da imate uključen War mode i da postanete Alliance ili Horde assassin tako što ćete da ubijete 10 pripadnika suprotnog tabora u Kul Tirasu ili Zandalaru i to bez umiranja sa vaše strane.

U trenutku kada ste to postigli, tajanstveni glas će vam ponuditi quest Servant of N’Zoth koji od vas zahteva da ubijete 10 pripadnika sopstvene frakcije. Ako prihvatite, dobijate item koji se zove N’lyeth, Sliver of N’Zoth i čijim iskorišćavanjem postajete hostile sa svima i tu kreće zabava.

Ako uspete da završite quest dobijate igračku koja vas pretvara u figuru koja podseća na void stvorenja i pričaćete njihovim jezikom (Shath’yar), kao i titulu Servant of N’Zoth.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top