Vesti

Valve potvrdio da nema tri VR naslova u izradi

Kada je Valve nakon višegodišnje pauze najavio najnoviju Half-Life igru za VR uređaje, gotovo momentalno se pojavio niz glasina koji je govorio da se radi na još nekoliko naslova takođe sa elementom virtuelne realnosti.

To je bilo propraćeno i ranijom izjavom Gejba Njuela da se radi na tri VR punokrvna VR naslova, ali sada kada je Half-Life: Alyx konačno ugledao svetlost dana, dobili smo izjavu vezanu za ostale igre koje su navodo u izradi ovih godina.

Jedan od zaposlenih u kompaniji Valve, Greg Kumer, je otkrio da iza zatvorenih vrata trenutno nema tri VR naslova, jer i od nekih projekata na kojima se ranije radilo jednostavno odustalo, kako bi se resursi usmerili ka razvoju Half-Life: Alyx.

Takođe je otkriveno da za budućnost nema konkretnih planova, pošto je svim developerima u prethodne 4 godine cilj bio rad na Alyx i ništa drugo. Sada kada je ovaj VR naslov konačno objavljen, Valve će se verovatno usredsrediti na nešto novo, a da li će to biti smešteno u sferi virtuelne realnosti, tek ostaje da saznamo. Sudeći po brojnim pozitivnim reakcijama na Half-Life: Alyx, to je vrlo verovatno.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top