PC

Preko 50.000 varalica banovano iz Call of Duty: Warzone

Nakon izuzetno uspešnog starta za Call of Duty: Warzone, sa 30 miliona igrača prikupljenih za svega 10 dana, studio Infinity Ward je rešio da se oštrije pozabavi problemom varalica.

Kao što je to slučaj u mnogim besplatnih igrama, Warzone je od samog početka imao varalice, a taj problem je sa vremenom rastao, ali Infinity Ward je od samog početka radio na banovanju onih koji ne poštuju pravila igre.

Od izlaska pa do sada je banovano preko 50.000 varalica iz igre, što je dosta impresivna brojka, pogotovu što se radi o trajnim banovima. Developeri su objavili da će u skorijem periodu izmeniti sistem prijave varalica i da će ga načiniti prostijim kako bi čitav proces išao brže, a biće uvedeno još nekoliko mera i izmena kako bi oni koji krše pravila brže otišli.

Infinity Ward ima dobru motivaciju i cilj, pošto tvrdi da čiterima jednostavno nije mesto u Warzone. Otkriveno je i da će u narednom periodu češće govoriti o brojkama banovanih igrača.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top