PC

Dolazak MMO naslova kompanije Amazon odložen zbog korona virusa

Kompanija Amazon se već duži niz godina sprema da hrabro zakorači na polje video igara, i u razvoju već ima nekoliko projekata, poput striming platforme i MMO naslova New World.

New World je već dugo u razvoju, i trebao se konačno pojaviti ovog maja, ali zbog pandemije korona virusa to nije ostvarivo, te je došlo do novog odlaganja. Amazon Game Studios je sa posebnom izjavom otkrio da se zbog korona virusa tim suočava sa mnoštvom problema zbog kojih nije moguće ispoštovati prvobitne datume, tako da se dolazak igre odlaže za 25. avgust.

Zajedno sa pomeranjem izlaska je odložen i početak zatvorenog testiranja, tako da će se ono odigrati tokom jula i prijave su i dalje otvorene. U objavi je navedeno da će se vreme iskoristiti kako bi se sadržaj igre dodatno ispolirao i doneo odlično iskustvo koje igrači zaslužuju.

Amazon želi da na MMO scenu donese nešto potpuno novo i što će privući pažnju igrača, a o tome ćemo više detalja dobiti u narednim mesecima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top