PC

Total War: Warhammer 2 je besplatan za igranje tokom vikenda

Najduži policijski čas u našoj zemlji je na snazi, ali to ne mora da direktno znači dosađivanje po kući, pošto su tu igre da koje pomažu da vreme brže prođe i da se pritom zabavite.

Ako ne želite da trošite novac ovog vikenda, bez brige, na raspolaganju vam je dosta besplatnih igara. Epic Games Store deli Just Cause 4 i Winds of Aurelia, a na Humble Bundle je Manual Samuel besplatan.

Pored toga, čitav vikend možete provesti igrajući Total War: Warhammer 2 na Steamu, odličnu strategiju studija Creative Assembly. Ovaj naslov je besplatan za igranje tokom vikenda, odnosno do kraja 19. aprila, gde na raspolaganju imate sav originalni sadržaj.

Igrači koji već poseduju Warhammer 2 se mogu oprobati sa Mortal Empires dodatkom koji sa ogromnom količinom sadržaja gotovo da parira samoj igri.

Warhammer 2 donosi odličan izazov za sve fanove strategija, sa dosta jedinstvenih komponenti i elemenata. Ovaj naslov predstavlja kombinaciju otvorene turn-based kampanje sa napetim bitkama koje se odvijaju u realnom vremenu. Dosta zanimljiv splet koji će vam lako oduzeti preko 100 sati igranja dok pokušavate da pokorite Novi svet.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top