PC

Više od remastera – Nier: Replicant donosi nove karaktere i gejmplej po uzoru na Automata

Povodom proslave decenije postojanja Nier serijala, Square Enix je obradovao fanove najavom remaster izdanja originalne igre, nazvanog Nier Reincarnation.

Osim najave i kratkog tizera, fanovi nisu dobili druge detalje, ali je sada Yoko Taro, glavni producent, otkrio da Nier Reincarnated nije običan remaster. Umesto pukog vizuelnog osveženja sa ispravkama, novo izdanje Nier igre sa sobom donosi izmenjeni gejmplej nalik onom iz Nier Automata, proširenu priču sa novim karakterima i izmenjenim završetkom.

Novine dolaze i u vidu nove glasnovne glume na kojoj će raditi glumci koji su ranije bili uključeni u rad, a kada je prikaz u pitanju položaj kamere tokom igranja će ostati isti.

Originalna Nier igra nije stekla popularnost koju nosi Nier Automata, ali sa ovim brojnim inovacijama postoji velika šansa da će privući veliki broj igrača kada se pojavi zajedno sa mobilnom igrom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top