Vesti

Predstavljanje Xbox next-gen gejmpleja je samo uvod u još veći događaj

Uz zvanično predstavljanje Assassin’s Creed: Valhalla, ove nedelje je kao dodatno iznenađenje došla objava da će 7. maja biti prikazan next-gen gejmplej sa velikim brojem planiranih igara putem Xbox Series X konzole.

Tada će po prvi put snaga nove konzole biti prikazana u praksi, dok smo do sada samo imali detalj da je prelazak sa trenutne na sledeću generaciju grafike sličan prelasku sa 2D na 3D. Nakon ove objave šefa Xbox brenda, objašnjeno je da je ovaj događaj samo uvod u daleko veći događaj koji će se odigrati kasnijeg datuma.

Na ovom događaju 7. maja će se prikazati mahom igre developera koji samo sarađuju sa Majkrosoftom, poput Assassin’s Creed Valhalla, Cyberpunk 2077, a verovatno ćemo videti i nove klipove za već najavljeni Halo Infinite i Hellblade 2.

Kasniji događaj će se odigrati tokom leta, i biće fokusiran na first-party naslove na kojima rade developeri Xbox Game Studios grupe, što znači da će tada biti prikazano i nekoliko ekskluziva, kao što je nova Fable igre, Forza Motorsport 8, Perfect Dark reboot i nadamo se još više naslova, pošto su ekskluzive izuzetno potrebne novoj Xbox konzoli kako bi opstao kao konkurent Playstation 5 konzoli.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top